Ulleres graduades

HomeUlleres graduades

Òptica Roig

Ulleres Graduades

La feina més important per a tot l’equip de l’Òptica de Vilafranca, és obtenir una visió nítida, àmplia i ajustada a les necessitats visuals de tots els nostres pacients.

Una de les propostes clàssiques és usar unes ulleres, però, no totes són iguals.

Ulleres progressives

A partir dels 40 anys d’edat, comencem a notar dificultats en visió propera, i més en aquesta època de digitalització constant.

Les ulleres progressives ens faciliten les feines i ens donen bona visió a totes les distàncies.

Amb les darreres tecnologies en ulleres progressives (Smartlife), podem assegurar una visió nítida i amplia a totes les distàncies, amb una adaptació fácil i ràpida i amb totes les garanties de salut visual (tractaments UVprotect i Blueguard) i adaptació.

https://www.zeiss.es/vision-care/productos-zeiss/lentes-progresivas.html

Ulleres Monofocals

Ets miop, hipermetrop, astigamata?

Quan necesitem graduació a una sola distancia, bé de lluny o bé de prop, optarem per les ulleres monofocals, mantenint sempre la millor de les qualitats. A Òptica Roig de Vilafranca ens motiva la seva salut visual i la seva visió, per això li oferirem les millors lents del mercat, amb filtres antireflexants clàssics, o bé amb tractaments de protecció per als dispositius digitals i filtres UV.

https://www.zeiss.es/vision-care/productos-zeiss/lentes-monofocales.htm

Ulleres Ocupacionals

Les lents ocupacionals són actualment una solució eficaç en gairebé totes les feines, que precisen de bona visió propera i de mitja distancia, sense haver d’estar posant i traient les ulleres. Les ulleres ocupacionals, cobreixen més d’una distància i ens aporten més camp de visió, i per tant més comoditat.

https://www.zeiss.es/vision-care/productos-zeiss/lentes-ocupacionales.html

Ulleres Digitals

Aquesta solució òptica és per totes aquelles i aquells usuaris que tot i no estar dins la franja d’edat de la presbícia tenen certs problemes en visió propera després d’estar molt de temps fent feina a qualsevol tipus de dispositiu digital, amb les lents Zeiss Digital Lens, aportarem una zona de relax visual que ajudarà a la nostra visió a ser 100% efectiva durant tot el dia.

https://www.zeiss.es/vision-care/productos-zeiss/lentes-digitales/detalles.html

Ulleres Progressives Smart Life

Les lents SmartLife de Zeiss, són el darrer del avenços tecnològics en el mercat mundial de l’òptica. El nostre centre de Vilafranca del Penedès és uns dels 150 Zeiss Vision Expert, i li podem oferir les lents progressives més avançades del món. Són lents adaptades a la vida digital, a la nostra visió perifèrica, a les nostres necessitats quotidianes.

https://www.zeiss.es/vision-care/productos-zeiss/lentes-smartlife.html

Abrir chat
Hola 👋