Terapia visual

HomeTerapia visual
Services

Som a:

Rbla. St. Francesc 15 – 08720 – Vilafranca del Penedès

Per contactar:

Email: hola@opticaroigvilafranca.com
Truca’ns: 93 892 21 94

Formulari de contacte

Terapia visual

La teràpia visual és un tractament optomètric totalment personalitzat per a corregir i/o potenciar el rendiment visual. Podem treballar estrabismes, ull gandul, dificultats d’enfoc, dificultats en la coordinació ocular, etc.

i

Fitxa de client

Tindràs la teva fitxa de client on podrem estudiar el teu historial òptic.

La millor tecnologia

Treballem amb els millors materials i instruments del mercat.

Moda i estil

Les marques més fashion les trobaràs a la nostra òptica a Vilafranca.

Els millors preus

A Òptica Roig tenim bons preus, per a què no paguis més del que cal.

Serveis a Òptica Roig de Vilafranca

Tenim tots els serveis d’una òptica professional, optometría, contactologia, control de miopia, tonometria, retinografia, topografia corneal, terapia visual.

On som i quin horari fem?

L’òptica Roig de Vilafranca, està situada a la Rambla de Sant Francesc, la rambla peatonal de Vilafranca del Penedès, amb una sortida de peatons del Parking Saba de Plaça del Penedès. Obrim cada dia de 10 a 13 i de 16:30 fins a les 20:00, i dissabtes de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 (excepte Juliol i Agost que les tardes de dissabte no obrim)

Cada quan haig de fer una revisió dels meus ulls?

El temps entre les revisions no hauria de superar els 2 anys, perquè així podem atendre el més aviat possible, canvis de graduació com altres aspectes de la teva salut visual.

Perquè és important revisar la vista?

La nostra visió ens aporta més del 80% de la informació que rebem a diari. Tenir una visió correcte i una salut visual correcte, farà que puguem gaudir, treballar, fer esport, descansar amb seguretat, a Òptica Roig de Vilafranca, procurarem que els teus ulls estiguin al 100% per tal de poder gaudir de la vida al 100%.

Cal que tingui les ulleres de sol graduades?

Actualment la radiació solar és un aspecte a tenir molt en compte per la salut de la nostra visió, pels raigs UV nocius, i per les molèsties que ocasiona la llum solar. A Òptica de Vilafranca, oferim promocions i ofertes per tal que tinguis les teves ulleres de sol graduades amb totes les normatives de seguretat i salut.

Perquè em fa mal el cap quan treballo amb dispositius digitals?

Poden existir diferents factors, però un dels més quotidians, és la llum blava que emeten aquests dispositius, protegir els teus ulls amb tractaments òptics, com filtres de llum blava, faran que, juntament amb una posible graduació, els teus ulls estiguin més descansats.

Abrir chat
Hola 👋