Lentilles

HomeLentilles

Òptica Roig

Lentilles

A l’òptica Roig de Vilafranca, t’informarem i d’assessorament de quin tipus de lent de contacte serà la millor pel teu cas. No totes les lentilles són iguals, lents desechables mensuals, o personalitzades, gràcies a la tecnologia de topografia corneal avaluarem l’estat del teu ull per poder aconsellar la millor solució.

Lentilles control miopia toves

Som l’òptica del Penedes més especialitzada en el control de miopia dels més joves, amb lents de contacte toves, o rígides.

Som centre certificat de Lentilles Esencia (Tiedra) pel control de miopia amb lents toves, i pioners en l’ús de lents Amiopik.

Més informació aquí

Lentilles desechables

Treballem amb les lentilles amb més bones prestacions, Hidrogel de Silicona, mensuals, o diaries, segons les necessitats.

Lentilles progressives

Amb les lentilles progressives podràs gaudir de la llibertat de no portar ulleres mentre practiques esports, o en el teu dia a dia.

Adaptacions personalitzades

Els nostres professionals optometristes, valorarem quan sigui necessari l’ús de un tipus de lentilles personalitzades, per miopies i/o hipermetropies i astigmatismes alts, seràn la millor solució per la teva visió.

Lents esclerals i post-cirugia

A Vilafranca del Penedès som la única òptica que t’adaptarà de manera professional i acurada les teves lents de contacte esclerals o de postcirurgia (per trasplant de còrnia), son lentilles rígides que es recolzen a la part escleral, deslliurant la teva còrnia de qualsevol contacte no desitjat.

Abrir chat
Hola 👋