UN NOU EXTRA DE SEGURETAT AL VOLANT

Doncs si, avui us parlarem de seguretat al volant amb la darrera novetat a nivell mundial de Carl Zeiss Vision que aporta un extra de seguretat, us parlem de ZEISS DriveSafe®.

Les lents DriveSafe® introdueixen un nou concepte en lents tan siguin monofocals (només visió llunyana) com en lents progressives que són capaces de cobrir totes les necessitats visuals aportant un extra en els consumidors conductors.

Això vol dir que només em calen aquestes lents si sóc conductor?

En absolut, no. Es tracta d’unes lents (tan siguin monofocals com progressives) que aporten una visió magnífica en totes les condicions, però que a més ens donen un suport extra en condicions de conducció. No cal que fem 300 quilòmetres diaris per poder gaudir d’aquests beneficis, a més, la majoria de desplaçaments que es fan en cotxe són de la feina a casa i viceversa i moltes vegades no superen el 20 quilòmetres.

Què ens aporten?

Per ser esquemàtics:      –              Visió millorada en condicions de baixa il·luminació

  • Disminució dels enlluernaments pels cotxes que circulen de cara
  • Visió més precisa de la carretera, retrovisors i tablier.

 

La tecnologia que empra en aquestes lents, úniques en el mercat a nivell mundial, és la Luminance Design® que valora el diferent comportament del nostre diàmetre pupil·lar en condicions de baixes il·luminacions i ha adaptat aquestes lents a aquests factors.

Així doncs, si voleu a més de gaudir d’una visió excel·lent en el vostre dia a dia, podeu aconseguir també una visió immillorable al volant amb les DriveSafe® de Zeiss aportant un nou extra de seguretat al volant.

https://www.youtube.com/watch?v=grkZNWHxPu4