Quina il·lusió poder dedicar una entrada sencera a una marca que ens encanta, que ens enamora cada cop que treu col·lecció nova, que cuida com el primer dia els detalls, que fa unes campanyes de marketinq atrevides, sense complexes i de cara a barraca! Sí, us volem parlar de les novetats a @woodysbarcelona, una referència en ulleres amb fusta i en la qualitat.

Enguany la seva col·lecció més nova es diu Heroes Collection, pels herois del dia a dia, pels pares i mares que treballen, cuiden als petits, van a la compra, es diverteixen…per les àvies i els avis que ens demostren que l’energia no es perd, pels joves, milenials i no milenials, que desenvolupen una tasca descomunal a tots nivells, doncs bé aquesta col·lecció és per ells, per tots ells.

Com no podia ser d’altre manera, @woodysbarcelona sempre dóna el seu toc de fusta, sigui en els frontals o amb petits detalls a les barnilles, i en col·lecció de graduat com també en ulleres de sol.

Com a novetat més imponent evidentment, i com havíem dit en la darrera entrada d’aquest blog, les ulleres rodones són la tendència principal, sigui en metall (colors daurats, o platejats) com en acetat (pasta) en colors més vius i també en els colors més clàssics com el negre o color carey (o concha), en ulleres de sol, com sempre @woodysbarcelona arrisca més i opta per models on la fusta és més visible, ulleres de doble pont, sense pont…un modelatge que no deixa indiferent i que marca tendèncvia com sempre han sabut fer els de Vic!

Per la nostra part, ens encanta veure’us amb aquestes ulleres perquè sabem de la qualitat a la que sotmeten les seves peces, i perquè la marca viguetana sempre dóna un suport d’atenció i de post-venta increïble, i com sempre i des del primer dia, hem apostat per ells.

Per això sempre portem les noves tendències de Woodys Barcelona a la nostra òptica @opticaroigvilafranca, i com sempre pioners en tendència!

Com ens agrada dir…. Salut i Miopia!

Comenteu i digueu la vostra!!!!

 

Next article