Les WEON GLASSES, les ulleres amb applicació.

Actualment estem permanentment connectats als nostres dispositius, a les xarxes socials, als missatges, als mails, whatsapp… i en aquest sentit han anat sorgint dispositius (wearables) que ens han permès aquesta connectivitat a tot hora, en qualsevol moment i en qualsevol situació.

Rellotges, altaveus, auriculars…tots aquests dispositius que mitjançant bluetooth es connecten amb els nostres dispositius mòbils (tauletes o telèfons) i ens permeten ampliar les funcions i el rendiment dels mateixos.

Com a pioners en el sector nosaltres hem apostat per les WeonGlasses, unes ulleres amb connexió bluetooth que ens permetran una interactuació amb el nostre dispositiu.

Les WeonGlasses són unes ulleres que podrem adquirir amb vidres solars o blancs amb l’enorme avantatge que són muntures que òpticament són aptes per poder graduar, per tant no només ens aporten connectivitat sinó que a més les podrem graduar i que (a diferència de les Google Glasses) es poden portar tot el dia sense problemes.

A nivell de connectivitat tenim diferents opcions amb les Weon:

  • Whatsapp
  • Mail
  • Actualització xarxes
  • Trucades / SMS
  • Estat de la bateria de les ulleres i del mòbil
  • Funció antipèrdua
  • Personalització Led Exterior
  • Comandament a distància per la càmera / música

Podrem personalitzar tota i cadascuna de les notificacions amb colors i/o sons, i a més podrem personalitzar el color de les exterior per tal de poder donar un toc de color a les ulleres.

Les han fabricat amb un material que actualment s’empra molt en muntures òptiques com és el TR90, un material lleuger, manipulable i de gran durabilitat així doncs aporten un plus de qualitat en quant a fabricació.

A més a més el fet de poder estar connectat sense haver de mirar a la pantalla del mòbil ens aporta un extra de seguretat al volant, sense haver de distreure la nostra mirada de la carretera però sense deixar d’estar assabentat de missatges, trucades, mails etc…que hagis rebut durant el trajecte.