LA MODA D’ESTIU.

En aquest article us volem parlar de les darreres tendències en moda òptica per aquest estiu 2015 i ens centrarem en aquesta entrada en 3 marques ben diferents i que segur seran tendència durant tot aquesta temporada estiuenca.

Les marques de les que us parlarem avui són: LIU·JO, HAWKERS I WOODYS

 

LIU·JO

El seu claim publicitari és : FEMINITAT, COLOR I GLAMOUR, i creiem que és un resum molt correcte pel què és la seva col·lecció tant en ulleres de sol, com en ulleres graduades. Una marca que sempre ha marcat tendència des que va ser coneguda a través de diferents sèries de televisió, LIU·JO sempre ha acompanyat de colors atrevits com el taronja o els blaus elèctrics combinant-los en colors més clàssics com el carey (o concha) o els negres de sempre.

Parlem ara de HAWKERS,  aquesta empresa sorgida d’Alacant ha esdevingut com la creadora de tendències des de fa ja 1 any, aconseguint ser la primera empresa de l’estat que patrocina a un equip de la NBA com LA Lakers, amb les seves ulleres emmirallades i polaritzades han omplert la xarxa i les revistes de moda d’un munt de celebrities que porten les seves ulleres. Actualment estan aconseguint nous models inspirats en la moda retro sense perdre de vista el seu toc modern.

I per últim us parlarem de WOODYS BARCELONA una marca catalana que ha decidit apostar per la FUSTA com a material principal per les seves ulleres, tant de sol com per graduar, combinant-les amb altres materials com l’acetat (pasta) per donar un altre gir a la moda que ja fa un parell d’anys que va enfortint-se a nivell mundial, nosaltres les anomenem #ecofashion. Woodys ha apostat per poder graduar les seves ulleres de sol com a gran diferenciació amb els seus competidors, i creiem que en el món de l’òptica és un valor afegit a tenir en compte. Woodys a més sempre aposta per publicitats molt i molt impactants, no creieu?